Servicedeskmedewerker – Amsterdam en omstreken

Introductie

Together ondersteunt haar opdrachtgevers bij het invullen van hun tijdelijke én vaste ICT-vacatures. Dit gaat op basis van detachering, eventueel met de optie tot overgang in dienst bij de opdrachtgever (detavast). Together is daarom altijd op zoek naar ICT-professionals voor de uitdagende functies en projecten bij gerenommeerde opdrachtgevers door het hele land.

Organisatie

Together betekent: samen! En dat is precies waar het bij Together om gaat: Succesvol Samen Werken. Jouw succes is ons succes en samen zetten wij ons in om de klant optimaal van dienst te zijn! Je krijgt ontwikkelingsmogelijkheden (studie) en vooral veel aandacht. Niet alleen als de nood aan de man is, maar ook gewoon omdat het kan. Hoe vaak wordt jou gevraagd door jouw werkgever: “Hoe gaat het met je?”

Functie

Voor meerdere opdrachtgevers in Amsterdam en omgeving zijn wij op zoek naar enthousiaste Servicedeskmedewerkers! Je neemt plaats op de Servicedesk van de opdrachtgevers en bent verantwoordelijk, samen met jouw collega’s voor het opvangen van de storingsmeldingen op ICT gebied. Deze komen binnen per telefoon, e-mail en/of aan de balie (afhankelijk per opdrachtgever). Jij neemt de melding aan, registreert deze in de systemen en probeert op basis van jouw kennis en ervaring de storing te analyseren en op te lossen.

Functie eisen

– MBO diploma, pré: richting ICT
– (basis)kennis ICT, zoals MS Windows / MS Office (pre: 365)
– goede communicatieve vaardigheden
– servicegerichte en klantvriendelijke werkinstelling

Aanbod

Together biedt jou de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling door middel van (groeps-)trainingen en zelfstudie. Haal de certificaten die jou verder helpen in jouw loopbaan. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en goed geregeld. Denk aan Stipp-pensioen, vervoer en natuurlijk regelmatig een gezellig samenzijn met alle Together-collega’s.

Inlichtingen

Sharon Baldew
Recruiter ICT
06-11304051
sharon@together-detachering.nl

Sollicitatie

Sharon Baldew
Recruiter ICT
06-11304051
sharon@together-detachering.nl