Werkplekbeheerder Oost-Nederland – Oost-Nederland

Introductie

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een kandidaat voor de vacature Werkplekbeheerder On-site voor de regio Oost-Nederland. Het betreft een positie met intentie tot detavast. Lees verder »

Servicedeskmedewerker ICT – Franstalig – Schiphol-Rijk

Introductie

Voor onze opdrachtgever te Schiphol-Rijk zoeken wij een kandidaat voor de Franstalige ICT Servicedesk. Het betreft een detavast positie. Lees verder »

Software Engineer / SQL Developer (junior/medior) – Utrecht (Lage Weide)

Introductie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Software Engineer / SQL Developer. Deze vacature heeft de intentie tot detavast. Lees verder »

Servicedeskmedewerker 1e lijn – Rosmalen

Introductie

Together ondersteunt haar opdrachtgevers bij het invullen van hun tijdelijke én vaste ICT-vacatures. Dit gaat op basis van detachering, eventueel met de optie tot overgang in dienst bij de opdrachtgever (detavast). Voor een opdrachtgever te Rosmalen zoeken wij een Servicedeskmedewerker (1e lijn) Lees verder »

Systeembeheerder – 3063 NH

Introductie

Together is dé partner voor al uw personele uitdagingen. Together levert gekwalificeerde professionals op het gebied van ICT, proces- en projectmanagement voor zowel tijdelijke als vaste posities binnen uw organisatie.
Voor diverse opdrachtgevers is Together op zoek naar ervaren Systeembeheerders. Lees verder »